Pedagoger

Christine Kjellberg

Christine begynte på Statens Balletthøgskole (nå Kunsthøgskolen i Oslo) som 15-åring, og ble uteksaminert i 2000. Hun har videre utdanning fra P.A.R.T.S. i Brüssel. I 2003 jobbet hun som frivillig på «Teatro La Fragua» i Honduras.

Siden 2004 har hun jobbet som freelance danser og koreograf, både nasjonalt og internasjonalt. Koreografer og kompanier hun har jobbet med inkluderer blant annet «Wee» under ledelse av Fransesco Scavetta, «Impure Company» under ledelse av Hooman Sharifi, Henriette Pedersen, Mia Habib, Brynjar Bandlien og Stellaris Dans Teater.

I 2006 mottok hun Statens Kunstnerstipend for tre år.

I perioden 2009-2016 var hun ansatt i Carte Blanche og jobbet med koreografer som Ina Christel Johannesen, Sharon Eyal, Sang Jijia, Marcos Morau, Alan Øyen, Crystal Pite, Lina Majdalanie, Kristin Helgebostad og Ingeleiv Berstad, Ole Martin Meland, Heine Alvdal og Arco Renz.

Christine er fortsatt aktiv dansekunstner. De senere årene har hun jobbet med blant annet zero visibility corp. og Kari Hoaas. Christine underviser i samtidsdans og er også utdannet pilates- og yogalærer. Christine deltok som profesjonell danser i DanseFOT sin første forestilling, og har undervist i samtidsdans for DanseFOT siden.