Pedagoger

Sandra Gerecke

Sandra Gerecke er dansekunstner, koreograf og pedagog basert i Ski. Hun er utdannet ved Bårdar Akademiet (1999-2002) og videreutdannet i New York (2003-06), der hun jobbet som assistent på Broadway Dance Center. Fra 2007-15 medvirket hun som danser i musikaler som «Jungelboken» (Det Norske Teatret) «My Fair Lady» (Folketeateret) og «Chicago» (Oslo Nye Teater). Hun har jobbet som danser og koreograf for Melodi Grand Prix, The Stream og X Factor. I 2009 ble hun medlem av hiphop-gruppen Cre-8. Hun har danset for ulike artister slik som Nelly Furtado, Madcon, Samsaya og Admiral P for å nevne noen.

Som koreograf har Sandra jobbet med de prisbelønte seriene Sangfoni, MK-X, AF1, BlimE! og julekalenderen «Kristianias Magiske Tivoliteater». Hun har også jobbet som koreograf på Brageteatret, på Hedda-nominerte «Indigo Englehår» og «Gutten og Stjerna».

I 2021 koreograferte hun for Stian Blipp i «Cirque du Blipp» som hadde premiere på Forum Scene i Bergen. De senere årene har hun jobbet som artist-coach for Julie Bergan, Astrid S og Rat City feat. Isac Heim for å nevne noen. Høsten 2022 har hun regi på Chris Holsten og hans konsert «Bak en fasade» i Oslo Spektrum. Sandra koreograferte «Es tikai gribu / jeg vil bare» for DanseFOT / Nagelhus Schia Productions 2022.